Bil Magasinet direkte på mobilen

Bil Magasinet.dk findes nu også i en version til mobiltelefoner. Dermed kan du få magasinet på ni platforme

Se mere om: bil magasinet

Bil Magasinet udvider, så du kan få adgang til nyheder, artikler og videoer uanset hvilken platform, du har adgang til. Vi tilbyder Bil Magasinet på ni platforme:

Bil Magasinet  på tryk
Det trykte magasin udkommer tredje torsdag i hver måned og har gjort det siden oktober 1991. Prisen er uforandret 49,95 kroner, og tegner du abonnement, er du sikker på at få det senest på udgivelsesdagen - men langt de fleste abonnenter får det et par dage før. Tegn abonnement her.

Bil Magasinet på iPad
Vi udgiver bladet på tavle-pc samtidig med det trykte magasin. Udover det samme indhold, får du videoer, der hører til artiklerne, og billeder fra magasinet i en væsentligt højere opløsning end i magasinet. Du køber det elektroniske magasin via App Store i din iPad. Prisen er 48 kr. Læs mere her,

Bil Magasinet podcast
Udvalgte videoer fås gratis som såkaldte Podcast. Det er til Apples lille iPod-afspiller, og du finder dem her.

Bil Magasinet på mobiltelefon
Når du går ind på vores hjemmeside på smartphone (iPhone eller Android-styresystemerne), bliver du automatisk dirigeret om til en version, der er let og hurtig at få adgang til på mobilen. Artikler, billeder og videoer er tilpasset mobilen, så størrelse og tekster er nemme at læse. Find versionen på mobile.bilmagasinet.dk

Bilmagasinet.dk
HJemmesiden holdes dagligt opdateret af webredaktør Steen Bachmann. Vi sørger så vidt muligt for at bringe nyhederne først, og prioriterer dem, så du altid får et overblik over de vigtigste nyheder. Vores arkiv med test er et af de mest omfattende i Danmark, og har test af nye biler tilbage fra midt i 1990'erne. Til de store internationale biludstillinger og til årets Le Mans-løb rykker Bachmann i marken og rapporterer direkte til Bil Magasinets læsere. Kontakt Bachmann her.

Chefredaktør Mikkel Thomsager holder i sin blog læserne opdateret om dagligdagen på redaktionen og hvilke biler, der passerer igennem testredaktionen. Mikkel har skrevet bloggen siden oktober 2007.

HJemmesiden omfatter også Danmarks største arkiv af originale wallpapers med biler, nyheder om motorsport, gallerier og meget mere.

Nyhederne
Mikkel Thomsagers blog
Testarkiv
Tema: Geneve-udstillingen 2011

Bil Magasinet TV
Videojournalist Claus Møller producerer originalt bil-tv med magasinets journalister, der udkommer på hjemmesiden hver 14. dag. Herudover står Claus også for alle videonyheder, reportager fra udstillinger, sjove videoer og videoproduktion til andre medier. Har du tip til et videoindslag, så send en mail til Claus Møller.
Se tv-oversigten med alle vores videoindslag

Bil Magasinets formel 1-hjemmeside
Dækning af formel 1-sæsonen har vi lagt i hænderne på en gruppe kompetente entusiaster, der dagligt følger sporten. Op til hvert grandprix er her optakt, analyser og tv-tider, og på hjemmesiden får du også overblik over kørere, teams, biler og baner.
BM F1

Bil Magasinets nyhedsbrev
Nyhedsbrevet udkommer mandag og fredag med et resumé af ugens væsentligste nyheder og videoer. Nyhedsbrevet er gratis og modtages via email.
Tilmeld dig her.

Bil Magasinet på Facebook
Facebook-redaktør Mathias Brandt har til opgave at gøre vores side på det sociale netværk til Danmarks førende for biltosser. Tonen og stilen er lidt mere loose end på hjemmesiden, og her er plads til de hurtige nyheder, videoer, kommentarer og billeder, vi ikke har plads til på hjemmesiden eller i magasinet. Gå ind på siden og klik "Synes om" - så er du med.
Bil Magasinet på facebook

Annoncesalg-banner-nyMedier-banner300