Relancering af Costume

Fra 7. august er der et nyt Costume. Et nyt, stilrent, eksklusivt layout med et endnu skarpere fokus på Costumes 2 kerneområder: Mode og Skønhed.

Om Costume
Costume indeholder alt det, som læseren skal bruge til at optimere sin garderobe, sit udseende og sin stil.

Vores læserundersøgelser - månedlige læserundersøgelser og årlige fokusgrupper - viser, at Costume-læseren er ekstremt dedikeret til magasinet og til mode. Hun kan ikke få nok af mode- og skønhedsstoffet og vil gerne inspireres i blandt andet modeserierne og guides på de mange shoppesider, så hun hele tiden kan følge med i, hvordan hun kan opdatere sin garderobe og få gode tips til sin næste shoppetur og sine næste skønhedskøb. Desuden sætter hun pris på godt baggrundsstof, så hun kender historien om det, hun køber og de både internationale og danske designere og modehuse, som hun interesserer sig for.  

Det nye Costume
Fra 7. august kommer der et nyt Costume. Her er et nyt, stilrent og eksklusivt layout og et endnu skarpere fokus på Costumes to kerneområder: Mode og skønhed. Der er desuden nye mode- og skønhedssider, der erstatter tidligere.

Moden i Costume:

  • Livsglæde er et meget vigtigt ord i forbindelse med moden i Costume - også fremover. Moden er og skal også fremover være en balance mellem det meget inspirerende og det brugbare og tilgængelige - og hele tiden præsenteret på en måde, så det er indbydende for læseren, der skal have en god fornemmelse, når hun læser Costume.
  • I det nye Costume kommer der et øget fokus på accessories i Costume, blandt andet med en ny accessory-side og en endnu større brug af for eksempel ure og smykker på Costumes mode- og shoppesider. 
  • Personlig afsender af mode: En anden ny side, der kommer i Costume, er en side, hvor moderedaktionen hver måned finder de 10 bedste køb lige nu.

Skønheden i Costume:
Skønhed er en vigtig del af mode, og fremover vil der være et øget fokus på skønhed i Costume. Det sker på to måder:

  • For det første kommer der en skønhedsside mere i Costume, hvor vi fokuserer på en tendens indenfor skønhed - den første vil være bærfarver. På denne side vil der altid både kunne vises nye skønhedsprodukter og produkter, der har været på markedet længe, og det vil være alle typer af produkter: Makeup-, hår-, hud- og kropsprodukter plus dufte.
  • For det andet bliver skønhedsprodukter i højere grad integreret på Costumes modeserier, fordi skønhedsprodukter er rigtig gode til at vise en bestemt stil - for eksempel, når vi laver stiluniverser eller viser en kendt og stilfuld kvindes stil.

Et nyt Costume.dk
Costume.dk er blevet redesignet med nyt indhold, og her kan brugeren blandt andet følge med i nyheder fra modeverdenen, den danske og de internationale modeuger, se danske designeres favoritter og meget mere, så hun også dagligt kan følge med i alt det nye fra modeverdenen.

På costume.dk kan brugeren også teste sig selv og sin viden om mode.

Tilbage til forsiden.

Annoncesalg-banner-nyMedier-banner300