Efteråret hos M!

Det meget populære tillæg verdens 100 mest sexede på gaden i november.


Verdens 100 Mest Sexede Kvinder (september-december 2008)
M!s faste - og meget populære - tillæg, hvor læserne kårer verdens 100 mest sexede kvinder. Resultatet afventes med spænding, ikke kun af læserne, men også af de øvrige danske underholdningsmedier, som altid tager historien op.
Selve afstemningen finder sted på mmm.dk og går igang den 25. september. Samme dag udkommer M131 med en redaktionel helside for at skyde afstemningen igang.
Tillægget udkommer med M133 den 27. november

Der er mulighed for at sponsorere Verdens 100 Mest Sexede og blive eksponeret både i bladet, i tillægget og på mmm.dk over en periode på minimum tre måneder. Kontakt salgsafdelingen for at høre nærmere.

Spil-special (november 2008)
Der bliver langet PC- og konspil over disken som aldrig før - og i M132 tager M! konsekvensen og spildækningen for at få alle juleudgivelserne med.

Gadget-special (december 2008)
Julen står for døren, og alle mænd mærker en kløen i deres gadgetfingre og ønsker sig hårde pakker med mobiler, digitalkameraer, laptops, MP3-og MP4-afspillere, iPods, mediecentre - kort sagt ALT gadgetrelateret. M! udvider gadgetsektionen i M133 for at få plads til alle de fede nye gadgets.

Tilbage til forsiden

Annoncesalg-banner-nyMedier-banner300