Kulturen på Benjamin

Benjamin Media er en ung og dynamisk virksomhed i vækst. Vi vægter engagement og godt humør højt. Vi arbejder i et uformelt og meget ungt miljø, hvor tingene ofte går rigtigt stærkt.

Vores værdigrundlag, Benjamin recepten, er skabt af medarbejderne på Benjamin, det er værdier vi alle lever op til. Alle nye medarbejdere bliver grundigt introduceret til alle Benjamins produkter, værdier og visioner på en introdag, umiddelbart efter start.

Medarbejderne på Benjamin Media er en blandet flok med mange forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, lige fra journalister og AD'er til alverdens andre multitalenter. Fælles for os alle er, at vi brænder for vores arbejde, vi hjælper hinanden, og vi giver den gerne en ekstra tand for at nå målet.

Vi er gode til at holde fester og andre sociale arrangementer for at styrke ”Benjamin-ånden”. Der er altid plads til den gode idé og kreativitet.

Benjamin Media bor i lækre, åbne kontorlokaler, centralt placeret på Frederiksberg, tæt på metro og bus. Vi nyder hver dag godt af en lækker kantineordning med sund og varieret mad, frisk frugt og en kaffe, som mange vil gå langt for.