Journalist til BO BEDRE

Er du vild med design og arkitektur - og vil du være en del af redaktionen bag Danmarks største og førende boligmagasin?

Er du vild med design og arkitektur - og vil du være en del af redaktionen bag Danmarks største og førende boligmagasin?

 

BO BEDRE er et magasin, der aldrig står stille! Det er et af Danmarks stærkeste brands, et magasin, der konstant udvikler sig - og vi insisterer på høj kvalitet, ikke mindst journalistisk.

Redaktionen bag BO BEDRE producerer også magasinerne Costume Living, Nordic Living og Scandinavian Living - vi eksporterer nemlig med succes nordisk livsstil til hele verden. Fx udkommer Nordic Living nu i mere end 28 lande. Og som journalist skal du producere til alle fire magasiner.

Det betyder at du både skal redigere, skrive artikler og reportager, være projektleder på større temaer, og være BO BEDREs ansigt ude i marken og i branchen. Du får også et tæt og selvstændigt samarbejde med vores art directors og freelancere.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Er uddannet journalist. Gerne med erfaring fra magasinverdenen.
  • Har et passioneret forhold til design og en personlig interesse for indretning, arkitektur, kultur, have og mad.
  • Kan arbejde selvstændigt, præcist og hurtigt.
  • Har et godt netværk (helst i designbranchen) og evnen til altid at finde gode historier og cases.
  • Har et visuelt øje og kan lide at fortælle historier i billeder og fokusere på både form og indhold i dialog med vores layoutere.
  • Har erfaring med Mac og Indesign.

Vi tilbyder til gengæld:

  • En unik mulighed for at komme med på holdet på en af de største magasinsucceser herhjemme.
  • En levende, inspirerende og kreativ arbejdsdag med mulighed for både personlig og faglig udvikling i et dynamisk mediehus.


Send din ansøgning og CV til jobs@benjamin.dk. Ansøgningsfrist den 12. januar kl. 9.00. Tiltrædelse snarest, senest 1. marts.


Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefredaktør Erik Rimmer på erikr@bobedre.dk eller medredaktør Charlotte Ravnholt på charlotter@bobedre.dk

Annoncesalg-banner-nyMedier-banner300